Sautētas nieres

5 1

Sastāvdaļas

  • 300 -400 g nieres
  • Sīpols un citas garšsaknes (pētersīļi, burkāni)
  • 1 -2 ēd.k. sviests vai tauki
  • 2 ēd.k. kviešu miltu
  • 60 g skāba krējuma
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Nieres pārgriež uz pusēm un mērcē aukstā ūdenī.
  2. Tad nosusina un sagriež mazākos gabaliņos.
  3. Nieres apcep un kopā ar apceptām garšsaknēm ieliek katliņā.
  4. Sautē uz lēnas uguns 20-30 minūtes.
  5. Pēc tam pievieno aukstu ūdenī iejauktus miltus un krējumu.
  6. Pasniedz ar kartupeļu biezputru un skābētiem gurķiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni