Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautētas nieres

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 -400 g nieres
  • Sīpols un citas garšsaknes (pētersīļi, burkāni)
  • 1 -2 ēd.k. sviests vai tauki
  • 2 ēd.k. kviešu miltu
  • 60 g skāba krējuma
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nieres pārgriež uz pusēm un mērcē aukstā ūdenī.
  2. Tad nosusina un sagriež mazākos gabaliņos.
  3. Nieres apcep un kopā ar apceptām garšsaknēm ieliek katliņā.
  4. Sautē uz lēnas uguns 20-30 minūtes.
  5. Pēc tam pievieno aukstu ūdenī iejauktus miltus un krējumu.
  6. Pasniedz ar kartupeļu biezputru un skābētiem gurķiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Selgas kūciņas

Selgas kūciņas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas