Kuņģu mērce

Sastāvdaļas

  • 1 liellopu kuņģis
  • 1 sīpols
  • 1 -2 ēd.k. kviešu miltu
  • Nedaudz sviests
  • 5 ēd.k. tomātu biezeņa
  • Buljons
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Kuņģi iztīra, izmazgā liek karstā ūdenī un uzvāra.
  2. Tad ūdeni nolej un tam uzlej svaigu ūdeni, piemet sāli un vāra kuņģi mīkstu.
  3. Sviestā apcep sagrieztu sīpolu, pieliek miltus, pielej buljonu un uzvāra.
  4. Pieliek sīki sagrieztu novārītu kuņģi, sāli, piparus un tomātu biezeni.
  5. Uzkarsē.
  6. Pasniedz ar kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi