Smadzeņu sacepums

Sastāvdaļas

  • 500 -600 g smadzeņu
  • 3 olas
  • 100 g rīvmaizes
  • 2 gl. piena
  • 50 g sviests
  • Sīpols
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Smadzenes pārlej ar vārošu, vieglu etiķa ūdeni un dažas minūtes apvāra.
  2. Novelk plēvi, sacep sviestā un pieliek sasmalcinātu sīpolu.
  3. Atdzisušām smadzenēm pievieno olas, rīvmaizi, pienu un samaisa.
  4. Liek ar sviestu ieziestā, ar rīvmaizi izkaisītā formā un cep mērenā siltumā (apm.:30-40 min.).
  5. Pasniedz ar kartupeļiem un salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi