Subproduktu bifšteks

Sastāvdaļas

  • 600 -800 g iekšējo orgānu ( sirds, plaušu, kuņģis)
  • 200 g vārītu kartupeļu
  • 2 ēd.k. kartupeļu miltu vai 3 nevārīti kartupeļi
  • Sīpols
  • Tauki cepšanai
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Apstrādātus iekšējos orgānus samaļ kopā ar sīpolu un kartupeļiem.
  2. Pieliek kartupeļu miltus vai sarīvētus zaļos kartupeļus, piparus, sāli, pievieno nedaudz ūdens vai buljonu un samīca.
  3. Veido bifštekus, apviļā rīvmaizē un cep no abām pusēm brūnas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi