Nieru plaušu un sirds sautējums

Sastāvdaļas

  • Cūkas sirds
  • 100 g nieru
  • 100 g plaušu
  • 250 g cauraugušas svaigas cūkgaļas
  • 1 sīpols
  • 1 lauru lapa
  • 1 -2 ēd.k. kviešu miltu
  • Etiķis
  • Naža gals cukurs
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izmērcētu sirdi, nieres, auša un gaļas sagriež četrstūrainos gabaliņos, liek katliņā kopā ar sagrieztiem un iepriekš apceptiem sīpoliem.
  2. Pārlej ar karstu ūdeni.
  3. Vāra uz lēnas uguns 1-1 ½ stundas.
  4. Kad gaļa mīksta, novārījumu tumē ar aukstā ūdenī iejauktiem miltiem.
  5. Pievieno nedaudz etiķa un naža galu cukuru.
  6. Pasniedz ar kartupeļu biezputru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi