Olas kartupeļu biezenī

Sastāvdaļas

  • Kartupeļu biezenis
  • 8 olas
  • 2 l ūdens
  • ½ gl. 8% etiķa
  • Tomātu mērce vai mārrutki
  • Sviests
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Verdošā ūdenī, kam pievienots etiķis un sāls, ar zupas kausiņu ielaiž no čaumalas atbrīvotas olas.
  2. Lai baltums turētos vienkop, ar karoti to piebīda tuvāk dzeltenumam un olas lēni karsē, kamēr baltums sarecējis (apmēram 3 min.)
  3. Olas ar putu karoti izņem un ievieto kartupeļu biezenī izveidotās bedrītēs, pārlej izkausētu sviestu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi