Marinētas sēnītes

Sastāvdaļas

  • Sēnes - garšigāk jau protams ir beciņas, bet der arī citas ēdamās sēnes
  • Laurlapas
  • Pipargraudi
  • Sāls
  • Etiķa esence
  • Cukurs

Pagatavošana

40 min.
  1. Sēnes notīra, nomazgā un vāra ūdenī. Pirmo reizi 15 minūtes, otro reizi 10 minūtes. Pēc katras vārīšanās reizes skalo aukstā ūdenī. Trešajā reizē katlā lej marinādi (uz 1l ūdens ēdamkarote sāls un ēdamkarote cukura, etiķa esenci liek pēc garšas, lai būtu pastipra garša.)
  2. šajā marinādē 5 minūtes vāra sēnes.
  3. Pa to laiku sagatavo sterilas burciņas. Katrā ieliek laurlapu, pipargraudiņu.
  4. Karrstās sēnes lej burkā un vāko ar plastmasas vāciņiem. Sterilizē 5-10 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi