Ķirbju bumbiņas

Sastāvdaļas

  • 750 g nomizota ķirbja
  • 125 g miltu
  • 100 g čederas siera
  • Škipsniņa malta muskatrieksta
  • Sāls
  • Krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķirbi sagriež kubiņos un vāra 15 minūtes, tad notecina, nospiež šķidrumu un samaisa biezenī, pievieno miltus, sarīvētu sieru, muskatriekstu un sāli pēc garšas, labi samaisa un noliek uz 20 minūtēm ledusskapī atdzist. No masas veido bumbiņas 2 cm diametrā , vāra vieglā sālsūdenī, kamēr uzpeld. Pasniedz ar skābu krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi