Sākums > Receptes > Konservējumi

Asais tomātu un ķirbju ievārījums

2006. gada 1. oktobris
Foto: Signa Grase
Pagatavošana
1 min
1. Nomazgātiem tomātiem noņemu mizu,sagriežu gabaliņos un ieberu katlā.
2. Sīpolu,ķiploku un ingveru(nomizotu) sīki sasmalcinu un pievienoju tomātiem.Pieberu sāli,piparus,virces,visu uzvāru un uz mazas uguns vāru gatavu (20 min)
3. Masu izberžu caur sietu un ieleju atpakaļ katlā.Pielieku rozīnes ,ķirbja gabaliņus bez marinādes un pieberu cukuru.Visu uzvāru un turpinu vārīt uz lēnas uguns vēl minūtes 40.
4. Gatavu iepildu tīrās burkās,aizvākoju.
5. Labs pie grilētas gaļas un aukstiem gaļas ēdieniem.
Uz augšu