Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Plūmju un nektarīnu biezenis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 plūmes 1,5 kg
  • Nektarīni 500 gr
  • Cukurs 500 gr
  • Kanēlis 1 tējk
  • Krustnagliņas maltas naža gals
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Augļus nomazgāju un pārgriežu uz pusēm,izņemu kauliņus.Nektarīnus sagriežu tālāk šķēlītēs.
  2. Beru katliņā un samaisu ar cukuru.Maisot uzkarsēju un turpinu vārīt,līdz augļi mīksti.Pielieku garšvielas.
  3. Turpinu karsēt cepeškrāsnī,ik pa brīdim apmaisot,līdz izveidojies biezenis.
  4. Iepildu izkarsētās burkās un aizvākoju.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas