Aprikožu-šokolādes džems

Sastāvdaļas

  • 2 kg aprikožu
  • 2 kg cukura
  • 200 g sviesta
  • 200 g kakao pulvera
  • 0.5 l ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Aprikozēm izņem kauliņus, pārlej ūdeni un vāra, līdz tās mīkstas. Tad izberž caur sietu, pievieno cukuru, sviestu, kakao un vāra vēl 40 minūtes no vārīšanās sākuma. Liek burciņās un aizvāko.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi