Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja pildīta ar dārzeņiem

2006. gada 28. septembris
Foto: Anna
Pagatavošana
45 min
1. Izklāj filejas uz dēlīša (gareniski mazliet iegriezt, lai sanāk tādi "filejas palagi". Sakaisa pēc savas gaumes garšvielas. Iederētos asumiņš un pikantumiņš.
2. Notīra un sagatavo dārzeņus, ieziež cepamtrauku (plāti) ar eļļu.
3. Filejai vienā pusē (ar domu, ka otra būs jāuzklāj virsū, lai ietītu) liek pārmaiņus tomāta un sīpola šķēlītes (nevajag skopoties!). Pēc tam sieru. Pēc tam paprikas sloksnītes.
4. Tad, pieturot visu to bagātību, uzstiepj virsū otru filejas pusi un piesprauž ar kociņiem. (Tā, lai daudz maz turas).
5. Liek uz pannas vai stikla cepamtrauka. Virsū uzliek tējkaroti krējuma (var, protams, nmajonēzi, bet krējums arī ir OK).
6. (Ja ir vēlēšanās un vieta var turpat uz pannas salikt arī kartupelus (garšvielās), tad varēs pasniegt ar kartupeļiem, ja nē - var arī ar rīsiem u.c.)
7. Var uz pannas uzliet mazliet ūdeni, lai mitrāk un "nerauj klāt".
8. Tad visu to cep krāsnī vidēji karstā
9. temperatūrā, kamēr gatavs (ap 40-45 min.)
10. Un gatavs!
Uz augšu