Sauteta spekota zivs ar sieru

Sastāvdaļas

  • - 1kg zivs(menca,lidaka,zandarts)
  • - 80g dumota speka
  • - 80g sviesta
  • - 200g holandes siera
  • - 1ed.k. kviesu miltu
  • - 3 ed.k. skaba krejuma
  • - sals
  • - 2-3 glazes udens

Pagatavošana

1 min.
  1. - notiritu mencu(lidaku,zandartu)sagriez porciju gabalos(100-200g),parkaisa ar sali un iespeko ar stienisos sagrieztu speki.
  2. - veidne sakarseta sviesta liek zivs gabalinus un cepeskrasni cep 10 minutes, pec tam pielej karstu udeni(udens nedrikst pilniba apnemt zivi)un turpina sautet 15-20 minutes.
  3. - pec tam katru zivs gabalu parkaisa ar sarivetu sieru un vel turpina sautet 5-7 minutes.
  4. - gatavus zivs gabalinus iznem no merces,saliek trauka.
  5. - izkarsetus miltus iemaisa skaba krejuma,atskaida ar nedaudz sautejuma skidruma,tad pievieno sautejuma skidrumam un vara 5 minutes.
  6. - pasniedz ar varitiem kartupeliem,merci,siltiem biesu salatiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi