Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Cepts ķirbis rīvmaizē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg ķirbja
  • 20 g miltu
  • 1 ola
  • 30 g rīvmaizes
  • 50 g sviesta
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Notīrītu ķirbi sagriež apmēram 1 cm biezās šķēlēs.
  2. Šķēles pārkaisa ar sāli, apviļā miltos, iemērc sakultā olā un tad apviļā rīvmaizē.
  3. Liek sakarsētā sviestā un cep no abām pusēm brūnas. Pēc tam liek cepeškrāsnī un karsē apmēram 5-7 minūtes.
    Izceptos ķirbjus pasniedz ar cukuru un kanēli vai skābo krējumu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA