Cepts ķirbis rīvmaizē

Sastāvdaļas

  • 1 kg ķirbja
  • 20 g miltu
  • 1 ola
  • 30 g rīvmaizes
  • 50 g sviesta
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Notīrītu ķirbi sagriež apmēram 1 cm biezās šķēlēs.
  2. Šķēles pārkaisa ar sāli, apviļā miltos, iemērc sakultā olā un tad apviļā rīvmaizē.
  3. Liek sakarsētā sviestā un cep no abām pusēm brūnas. Pēc tam liek cepeškrāsnī un karsē apmēram 5-7 minūtes.
    Izceptos ķirbjus pasniedz ar cukuru un kanēli vai skābo krējumu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi