Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu gulašs ar desu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg mazu kartupeļu
  • 2 sīpoli
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 150 g speķa gabaliņu
  • 2 ēdamkarotes maigā paprikas pulvera
  • 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
  • 1 dl sarkanvīna
  • 4 dl buljona
  • 2 seleriju kāti
  • 400 g desas ar papriku
  • 180 g krējuma
  • Sāls, pipari, lociņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus rūpīgi nomazgā un pārgriež uz pusēm. Sīpolus nomizo un sagriež ripiņās. Pannā izkausē sviestu un apcep sīpolus. Pievieno speķa gabaliņus, paprikas pulveri un tomātu biezeni un mazliet pasautē. Pievieno kartupeļus , pielej vīnu, buljonu un uz lēnas uguns vāra 15 minūtes. Kartupeļi nedrīkst būt pārāk mīksti. Selerijas notīra un sagriež 2 cm lielos gabaliņos. Desu sagriež ripiņās vai gabaliņos. Kad kartupeļi vārījušies 15 minūtes, pievieno selerijas, desu un turpina vārīt vēl 10 minūtes, līdz kartupeļi ir pavisam mīksti. Pirms pasniegšanas galdā pievieno krējumu, sāli, piparus un pārkaisa ar sagrieztiem lociņiem. LABU APETĪTI!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas