Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
S
Sigita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Aizmirsu pateikt, ka, ja liek tajaa stikla traukaa un cepeshpliitii, tad to meerciiti var netaisiit tik daudz, jo nav obligaati, ka visiem piparinjiem jaabuut nosegtiem.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sigita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es to meerciiti taisu taa: apcep kastroliitii siipolu, burkaanu, pielieku sablendereetu tomaatu 1-2, piespiezju daivinju kjiploka, pielieku kechupu vai tomaatu pastu peec patikas, mazliet saldo kreejumu un lieku ieksha jau ieprieksh mazliet apceptus pildiitos piparus ar malto galju. \Pie maltaas galjas es arii lieku kjiploku. Bet, taa gaumes lieta. Un, visgarshiigaak ir to visu likt cepeshpliitii stikla traukaa ar vaaku! Ja man ir palikusi paari matlaas galjas sagatavotaa masa ar riisiem, tad savelju bumbinjas, mazliet apbruuninu uz pannas un lieku tajaa pashaa katlaa sauteeties mazus tefteliishus!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese Pedere
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
TO ŪDENI VARI IZMANTOT ATSEVISĶAI MĒRCĪTEI:) Es vēl pielieku klāt mazliet sīpolu un rīvētu burkānu.Garšīgi!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes