Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dārzeņu plovs ar ķirbi

2006. gada 20. septembris
Foto: Signa Grase
Pagatavošana
1 min
1. Kīrbja mīkstumu sagriežu kubiņos,pupiņām nogriežu galiņus,fenheli sagriežu šķēlēs,sīpolu sakapāju.Sīpolu viegli apcepu sviestā,pieleju buljonu ar vīnu,uzvāru.Ieberu ķirbja gabaliņus un pasautēju.Tad lieku klāt pārējos dārzeņus un pavāru vēl.Dārzeņus ņemu laukā un izkāšu šķidrumu caur sietiņu.
2. Katliņā izkausētā sviestā apcepu rīsus,līdz tie caurspīdīgi.Pārleju buljonu un sautēju 20-25 min zem vāciņa.Tad noņemu no uguns un nolieku lai pastāv.Beigās iemaisu sagatavotos dārzeņus.
Uz augšu