Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ķirbja ragū ar teļa gaļu

2006. gada 20. septembris
Foto: Signa Grase
Pagatavošana
1 min
1. Notīrītu burkānu sagriežu gabaliņos,puravu ripiņās,sīpolu un ķiploku sasmalcinu.
2. Olīveļļā apcepu teļa gaļas gabalu no visām pusēm.Tad vēl pasautēju zem vāciņa.Gaļu izņemu ārā.
3. Tad apcepu sīpolus un ķiploku,puravu un ķirbja gabaliņus.Leju pāri buljonu un sautēju zem vāciņa 10 min.Lieku klāt gaļu, sagrieztu strēmelītēs.Pielieku garšvielas,pārleju ar nedaudz saputotu saldo krējumu.Pārkaisu pētersīļu zaļumus un pasniedzu pie rīsiem.
Uz augšu