Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ķirbja ragū ar teļa gaļu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ķirbis `400G
  • Burkāni 3
  • Puravs
  • Sīpols
  • Ķiploka daiviņa
  • Teļa gaļa 350g
  • Olīveļļa 4 ēdk
  • Dārzeņu bulj.no 1 kubiņa
  • Svaigs ingvers rīvēts 1 tējk
  • Putukrējums 100 ml
  • Kanēlis
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītu burkānu sagriežu gabaliņos,puravu ripiņās,sīpolu un ķiploku sasmalcinu.
  2. Olīveļļā apcepu teļa gaļas gabalu no visām pusēm.Tad vēl pasautēju zem vāciņa.Gaļu izņemu ārā.
  3. Tad apcepu sīpolus un ķiploku,puravu un ķirbja gabaliņus.Leju pāri buljonu un sautēju zem vāciņa 10 min.Lieku klāt gaļu, sagrieztu strēmelītēs.Pielieku garšvielas,pārleju ar nedaudz saputotu saldo krējumu.Pārkaisu pētersīļu zaļumus un pasniedzu pie rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rūjas salāti

Rūjas salāti

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas