Ķirbja ragū ar teļa gaļu

Sastāvdaļas

  • Ķirbis `400G
  • Burkāni 3
  • Puravs
  • Sīpols
  • Ķiploka daiviņa
  • Teļa gaļa 350g
  • Olīveļļa 4 ēdk
  • Dārzeņu bulj.no 1 kubiņa
  • Svaigs ingvers rīvēts 1 tējk
  • Putukrējums 100 ml
  • Kanēlis
  • Pētersīļi

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītu burkānu sagriežu gabaliņos,puravu ripiņās,sīpolu un ķiploku sasmalcinu.
  2. Olīveļļā apcepu teļa gaļas gabalu no visām pusēm.Tad vēl pasautēju zem vāciņa.Gaļu izņemu ārā.
  3. Tad apcepu sīpolus un ķiploku,puravu un ķirbja gabaliņus.Leju pāri buljonu un sautēju zem vāciņa 10 min.Lieku klāt gaļu, sagrieztu strēmelītēs.Pielieku garšvielas,pārleju ar nedaudz saputotu saldo krējumu.Pārkaisu pētersīļu zaļumus un pasniedzu pie rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi