Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Burkānu, ābolu un apelsīnu salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 350 g rīvētu jauno burkānu
  • 2 āboli
  • 1 ēdamkarote citronu sulas
  • 1 liels apelsīns
  • Mērcei
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 4 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
  • 3 ēdamkarotes citronu sulas
  • 1 saspiesta ķiploka daiviņa
  • 4 ēdamkarotes jogurta bez piedevām
  • 1 ēdamkarote sakapātu svaigu zaļumu: estragons, pētersīļi, lociņi
  • Sāls, malti melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ābolus sagriež četrās daļās, izņem serdi, bet mīkstumu sagriež šķēlītēs. Apslaka ar citronu sulu, lai āboli nekļūst brūni. Bļodā ieber rīvētos burkānus un pievieno ābolus. Apelsīnu nomizo, ar asu nazi atdala balto miziņu un mīkstumu sadala gabaliņos. Mērcei paredzētās sastāvdaļas rūpīgi sakuļ. Salātus īsu brīdi pirms pasniegšanas galdā pārlej ar mērci. LABU APETĪTI!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas