-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Deserti
-
>
Glazēti ķirši
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
500 g ķiršu
-
70 ml ūdens
-
250 g cukura
-
10 pilieni citrona sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Cepeškrāsni sakarsē līdz 100 grādiem.
-
Ķiršus nomazgā, nosusina, izņem kauliņus, izber uz cepešplāts, ievieto krāsnī un atstāj uz 40 minūtēm.
-
Cukuru samaisa ar ūdeni, uzvāra un maisot turpina vārīt vēl 3 minūtes. Pielej citronu sulu un vāra vēl 2 minūtes.
-
Lielu sietu novieto virs bļodas. Sietā ieber ķiršus, pārlej ar cukura sīrupu, sakrata un ļauj liekajam šķidrumam notecēt.
-
Plāti pārklāj ar cepampapīru, liek virsū ķiršus tā, lai tie cits citam neskaras klāt, un ļauj nožūt.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs