Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Glazēti ķirši

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g ķiršu
  • 70 ml ūdens
  • 250 g cukura
  • 10 pilieni citrona sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 100 grādiem.
  2. Ķiršus nomazgā, nosusina, izņem kauliņus, izber uz cepešplāts, ievieto krāsnī un atstāj uz 40 minūtēm.
  3. Cukuru samaisa ar ūdeni, uzvāra un maisot turpina vārīt vēl 3 minūtes. Pielej citronu sulu un vāra vēl 2 minūtes.
  4. Lielu sietu novieto virs bļodas. Sietā ieber ķiršus, pārlej ar cukura sīrupu, sakrata un ļauj liekajam šķidrumam notecēt.
  5. Plāti pārklāj ar cepampapīru, liek virsū ķiršus tā, lai tie cits citam neskaras klāt, un ļauj nožūt.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas