Ābolrausi mikroviļņu krāsnī

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 150 g sviesta vai margarīna
  • 0.5 glāzes cukura
  • 0.5 glāzes miltu
  • 3 olas
  • 0.5 tējkarotes sodas
  • 3 ēdamkarotes piena
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • Pildījumam
  • 5 -6 āboli
  • 1 ēdamkarote citronu sulas
  • 4 ēdamkarotes cukura
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 0.5 tējkarotes kanēļa
  • Drumstalām
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 0.5 glāzes miltu
  • 0.25 glāzes cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo sviestu vai margarīnu ar cukuru, pievieno sakultas olas, sodu, vaniļas cukuru un pienu. Samaisa. Tad, nepārtaucot maisīt, mazām porcijām pievieno miltus. Kārtīgi izmaisa, lej ietaukotā formā, liek mikroviļņu krāsnī un cep pie pilnas jaudas 6-7 minūtes.
  2. Ābolus nomizo, izņem serdes, sagriež plānās šķēlītēs, samaisa ar cukuru,miltiem, citronu sulu un kanēli un pārklāj izceptajai plātnei. Drumstalām sajauc sviestu ar miltiem un cukuru, vienmērīgi pārklāj pīrāgu, liek mikroviļņu krāsnī un pie pilnas jaudas cep vēl 8 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi