Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolrausi mikroviļņu krāsnī

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 150 g sviesta vai margarīna
  • 0.5 glāzes cukura
  • 0.5 glāzes miltu
  • 3 olas
  • 0.5 tējkarotes sodas
  • 3 ēdamkarotes piena
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • Pildījumam
  • 5 -6 āboli
  • 1 ēdamkarote citronu sulas
  • 4 ēdamkarotes cukura
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 0.5 tējkarotes kanēļa
  • Drumstalām
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 0.5 glāzes miltu
  • 0.25 glāzes cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo sviestu vai margarīnu ar cukuru, pievieno sakultas olas, sodu, vaniļas cukuru un pienu. Samaisa. Tad, nepārtaucot maisīt, mazām porcijām pievieno miltus. Kārtīgi izmaisa, lej ietaukotā formā, liek mikroviļņu krāsnī un cep pie pilnas jaudas 6-7 minūtes.
  2. Ābolus nomizo, izņem serdes, sagriež plānās šķēlītēs, samaisa ar cukuru,miltiem, citronu sulu un kanēli un pārklāj izceptajai plātnei. Drumstalām sajauc sviestu ar miltiem un cukuru, vienmērīgi pārklāj pīrāgu, liek mikroviļņu krāsnī un pie pilnas jaudas cep vēl 8 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA