Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ābolu zupa ar klimpām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g āboli svaigi
  • 2 g kartupeļu ciete
  • 40 g cukurs
  • 0.005 g kanēlis
  • 3 g citrona miza
  • 250 g ūdens
  • Klimpām
  • 30 g milti
  • 15 g piens
  • 0.45 1/0,45 g olas
  • 10 g cukurs
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomazgā, nomizo, sagriež, ābolu mizas un sēklotni pārlej ar karstu ūdeni, pieliek citrona miziņu, kanēli, vāra, izkāš. Novārījumam pieliek cukuru, uzvāra, pieliek ābolu šķēlītes un vāra līdz āboli mīksti, pievieno ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti, uzvāra. Gatavo zupu atdzesē.
  2. Klimpas: Miltiem pievieno ar pienu sakultu olu, sāli, cukuru un samaisa. No mīklas, ar karoti atšķaida klimpas, liek verdošā pasālītā ūdenī un vāra, līdz tās gatavas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas