Sākums > Receptes > Zupas

Lauku zupa franču gaumē

2006. gada 14. septembris
Foto: Linda Naumova
Pagatavošana
35 min
1. sēnes nedaudz sasmalcina
2. liek zupas katlā un vāra, līdz iztvaikojas liekais šķidrums un sēnes iegūst krāsu
3. notīra burkānus un pētersīļus. noskalo puravu. visus dārzeņus sagriež kubikos.
4. tad tos pievieno sēnēm un nedaudz apbrūnina
5. pēc tam pārkaisa miltus un samaisa. pielej gaļas buljonu un vāra 10 min.
6. saputo olas dzeltenumu un saldo krējumu
7. noceļ katliņu no plīts un iejauc olas - krējuma maisījumu. maisījums zupu iebiezina un tā kļūst samtaina. ja nepieciešams pievieno sāli un piparus.
8. KAD ZUPA IR IEBIEZINĀTA, TO NEDRĪKST VAIRĀK VĀRĪT!!!
Uz augšu