Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Lauku zupa franču gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 175 g saldētu jauktu sēņu ( var arī lietot savas konservētās vai sālītās sēnes)
  • 1 ēd.k. margarīna vai sviesta
  • 2 burkāni
  • 1 puravs
  • 1 - 2 pētersīļu saknes
  • 1 ēd.k. kviešu miltu
  • 800 g gaļas buljona
  • 1 olas dzeltenums
  • 100 g saldā krējuma
  • Sāls un pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. sēnes nedaudz sasmalcina
  2. liek zupas katlā un vāra, līdz iztvaikojas liekais šķidrums un sēnes iegūst krāsu
  3. notīra burkānus un pētersīļus. noskalo puravu. visus dārzeņus sagriež kubikos.
  4. tad tos pievieno sēnēm un nedaudz apbrūnina
  5. pēc tam pārkaisa miltus un samaisa. pielej gaļas buljonu un vāra 10 min.
  6. saputo olas dzeltenumu un saldo krējumu
  7. noceļ katliņu no plīts un iejauc olas - krējuma maisījumu. maisījums zupu iebiezina un tā kļūst samtaina. ja nepieciešams pievieno sāli un piparus.
  8. KAD ZUPA IR IEBIEZINĀTA, TO NEDRĪKST VAIRĀK VĀRĪT!!!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA