Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kāpostu tīteņi ar sēnēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ķāpostgalva neliela500gr
  • Sīpoli 2gab
  • šampinjoni ( var baravikas) 200gr
  • Burkāni 200gr
  • Krējums 25% 150gr
  • Koriandrs malts
  • Sāls,pipari
  • Auzu pārslas 1ēdk
  • 1 gl tomātu sulas un sauso heresu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostgalvu nomazgātu lieku karstā gaisa krāsniņā uz 5 min max temperatūrā.Tad kādas 8 virsējās lapas noņemu veselas,izgriežu kacenu un pārējo sasmalcinu.
  2. Sakapāju kubiņos sīpolus un sēnes.Burkānu sarīvēju uz rupjas rīves.
  3. Pannā sacepu sīpolu,burkānus un sēnes,pielieku krējumu un pasautēju līdz sāk biezēt.Tad lieku klāt kāpostus un garšas,un pavāru vēl 4-5 min.Kad padziest,iemaisu auzu pārslas.
  4. Uz kāpostu lapām lieku gatavo pildījumu un tinu tīteņus,kā parasti.
  5. Kārtoju panniņā un pārleju ar tomātu sulas,heresa un krējuma maisījumu.Apsedzu ar foliju un cepu 250 grādos 15-20 min.
  6. Vislabāk garšo ar kartupeļiem ceptiem( ar ķimenēm).
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA