Omlete ar zirnīšiem spāņu gaumē

Sastāvdaļas

  • 2 tomāti
  • 2 puravi
  • 150 g ķiplokdesas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 20 g sviesta
  • 100 g zaļo zirnīšu
  • Sāls
  • 2 olas
  • 1 zariņš estragona
  • Rupji malti pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Tomātus blanšē verdošā ūdenī, pēc tam noskalo zem auksta ūdens strūklas, novelk miziņu, sagriež četrās daļās, izņem sēklas, sagriež gabaliņos. Puravus notīra, nomazgā, sagriež ripiņās, desu sagriež šķēlītēs. Pannā sakarsē 1 ēdamkaroti olīveļļas un apcep desas šķēlītes, pēc tam izņem no pannas. Pannā ielej atlikušo eļļu un ieliek 15 gr sviesta. Ieber tomātu gabaliņus, puravus, zirnīšus un maisot sautē 5 minūtes. Pārkaisa ar sāli. Divas veidnes ieziež ar atlikušo sviestu, iepilda desu un dārzeņu maisījumu. Katrā veidnē iesit pa olai un pārkaisa ar sāli. Veidnes ievieto 200 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 5 minūtes. Pasniedz, pārkaisītu ar estragona lapiņām un rupji maltiem pipariem. LABU APETĪTI!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi