Svaigi štovēti kāposti ar malto gaļu

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa(cūkas)300.gr
  • Kāpostgalva 1.gab
  • Burkāni 2,gab
  • Sīpoli 2.gab
  • Sāls, smalkie pipari,cukurs,citronskābe

Pagatavošana

1 min.
  1. Malto gaļu ,sīpolu,burkānu kārtīgi sacepam,klāt liekam sagrieztu kāpostu ,garšvielas un izmaisam.
  2. Vāku virsū un sautē uz lēnas uguns,ik pa laikam apmaisot 1.st(nedaudz pielej ūdeni.)Beigās pieliek citronskābi ,cukuru,smalkos piparus.Sautē.
  3. Pasniedz pie vārītiem kartupeļiem.
  4. ĻOTI GARŠĪGI.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi