Tunča salāti ar ķīnas kāpostu

Sastāvdaļas

  • 60 g konservēta tunča
  • 100 g Ķīnas kāposta
  • 1 vārīta ola
  • 100 g marinētu gurķu
  • 100 g tomātu
  • 10 g olīvu
  • 1 /4 citrona
  • 60 g majonēzes10 g zaļumu

Pagatavošana

25 min.
  1. Sagriež Ķīnas kāpostu un izkārto uz šķīvja. Pa virsu saliek pārējos dārzeņus un tiem virsū liek tunci. Visu pārlej ar majonēzi, uzber olīvas, uzgriež citronu un pārkaisa ar zaļumiem. LABU APETĪTI!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi