Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Skābētas sēnes

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ir sācies skaistākāis gadalaiks-sēņu laiks
  • 1 kg novārītu sēņu
  • 40 g sāls
  • 20 -25 g cukurs
  • 10 -20 g.diļļu(lieku gan uz aci,bet labi daudz)
  • 20 g upeņu lapas(ja ir)
  • 2 -3 daiviņas ķiploka
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sēnes novāra,notecina lieko ūdeni,nospiež un sajauc ar sāli,cukuru un sagrieztiem garšaugiem.Visu kārtīgi samaisa.Tad sēnes pilda vai nu trauā vai burkās un virspusē,ja ir,uzliek upeņu lapu.Traukus patur istabas temperatūrā 2-3 dienas un tad novieto vēsā vietā.
  2. Šādas sēnes ziemā var izmantot gan salātos,gan sēņu mērcei.
  3. Starpcitu,uzglabājot ledusskapī,tās lieliski sagaida jauno sēņu ražu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA