Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautēti baklažāni ar dillēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 pušķītis svaigu diļļu
  • 1 vidēji liels baklažāns
  • 3 ēdk. saulespuķu eļļas
  • ½ tk. kurkumas
  • ¼ tk. asafetīdas (nopērkama indiešu preču veikalā)
  • 1 glāze ūdens
  • ¾ tk. sāls
  • 1 tk. karija pulra
  • 2 ēdk. medus vai miežu iesala
  • 2 ēdk. citrona sulas
  • 1 tk. koriandra pulvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Baklažānu nomizo, sagriežu kubuciņos, liek caurdurī un pārkaisa sāli un liek atsuloties 10 min. Nomazgā dilles un smalki sagriež.
  2. Vidēji lielā katlā uzkarsē eļļu, pievieno kurkumu, asafetīdu, nosusinātu baklažānu, dilles un ūdeni. Katlu apsedz ar vāku un vāra 10 min. uz mērenas uguns.
  3. Pievieno pārējās sastāvdaļas un vāra vēl 5 min.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA