Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Biešu lečo

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 vārītas bietes 1,5kg
  • Burkāni 1kg
  • Tomāti 1kg
  • Paprika 1kg
  • Sīpoli 500gr
  • Eļļa 1glāze
  • Sāls,cukurs pēc garšas
  • Etiķis 1-2ēdk
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. vārītas bietes nomizo,rīvē rupjās skaidiņās.
  2. burkānus nomizo,rīvē rupjās skaidiņās.
  3. tomātus iegremdā verdošā ūdenī uz dažām sakundēm,tad tūlīt liek aukstā ūdenī.nomizo,sagriež gabaliņos.
  4. papriku notīra no sēkliņām un augļkātiņiem,sagriež strēmelītēs.
  5. sīpolus smalki sagriež.
  6. visu liek katlā bez etiķa,sautē apmēram 40min.
  7. var ātrāk,ja burkāni un paprika ir mīksti.
  8. pirms beigām pievieno etiķi,pavāra dažas minūtes.
  9. sautēšanas laikā ieteicams maisīt dažas reizes,lai apakšā nepiedeg.
  10. karstus pilda tīrās burciņās,aizvāko.
  11. karstus liek zem biezām segām uz 24stundām.
  12. ļoti garšīgi zupai,arī var ēst kā salātus,uz maizes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas