Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Ābolu čipši

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Cukurs
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomazgā un sagriež plānās šķēlītēs. Saliek uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepjamo papīru. Tad šķēlītes pārkaisa ar cukura un kanēļa maisījumu (uz 1 ē/k cukura pustējkarote kanēļa). Kaltē 140-150 C apmēram 1-1,5 stundas, līdz šķēlītes kļūst zeltaini brūnas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas