Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Fritēts kamambēra siers

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g Kamambēra siera
  • 12 - 16 valriekstu kodolu
  • 2 - 3 ēdamkarotes miltu
  • Olas baltums
  • 50 g rīvmaizes
  • 500 ml eļļas fritēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Siera ripulīšus sagriež 12-16 trīsstūra gabaliņos.
  2. Katrā siera trīsstūrītī iespiež valrieksta kodola gabaliņu.
  3. Katru siera trīsstūrīti uzdur uz dakšiņas, apviļā miltos un iemērc viegli sakultā olas baltumā.
  4. Tad siera gabaliņus apviļā rīvmaizē.
  5. Sakarsētā eļļā liek sagatavotos siera gabaliņus un vāra zeltainus. Katru fritēto siera gabaliņu liek uz salvetes un notecina eļļu.
  6. Fritēto sieru pasniedz karstu, var pievienot brūkleņu ievārījumu.

Uzkodas

Jaunākās receptes