Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Abolu pīrags аr ogu mērci un sаldējuмu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 50 g saldējuma
  • 150 g abolu pīrāga
  • Зо g ogu mērces
  • 20 g mandeļu skaidiņu
  • 20 g abolu
  • 20 g cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. . Nomizotus ābolus sagriežs šķēlēs un karsё 100°С 5 - 7 minutes. Atdzеsё.
  2. . Plānii izrullёtu kārtaino mīklu pārklaj ar abolu masu, sarullё un сер cepeškrasī 160°С 10 - 15 minūtes.
  3. . Мёrсеi sezonas ogas blenderī sakuļ ar cukuru, pievieno nedaudz ogu likiera vai brendija.
  4. . Šķīvī uz abolu pīrāga gabaliņa uzliek saldёjumu, pārlej ogu mёrсi un pārkaisa mandeļu skaidiņas

Deserti

Jaunākās receptes