Burkānu un turku zirņu maisījums

Sastāvdaļas

  • 400 g burkānu
  • 1 kārba konservēto turku zirņu
  • 1 saldā paprika
  • 1 sīpols
  • 3 -4 daiviņas ķiploka
  • Eļļa cepšanai
  • Cukurs
  • Sāls
  • Malts ingvers

Pagatavošana

40 min.
  1. Sīpolu un ķiploka daiviņas sasmalcina, papriku sagriež mazos gabaliņos un burkānus plānās šķēlītēs.
  2. Sakarsētā eļļā, brīdi pa brīdim apmaisot, vispirms apcep sīpolu un ķiploku, tad papriku. 3) Kad paprika pusgatava, pievieno burkānus un pieber šķipsniņu ingvera, tikpat daudz sāls un 1 tējk. cukura. Visu cep tik ilgi, kamēr cukurs sāk karamelizēties. Tad pielej nedaudz ūdens un pasautē kādas 10 minūtes.
  3. Beigās pievieno turku zirņus (iepriekš tos noskalojot caurdurī ), pieber vēļ šķipsniņu ingvera un maisījumu karsē tik ilgi, līdz izgaro viss liekais šķidrums.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi