Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Trauslā kūka 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g miltu
  • 500 gsviesta vai margarīna
  • 150 g piena
  • 50 g pūdercukura
  • Krems
  • 1 bundīņa iebiezināta piena
  • 300 g sviesta
  • Vaniļas cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Uz galda izsijā miltus,virsū uzliek sviestu un ar nazi sakapā.Iegūto masu saspiež klaipiņā un liek saldētavā uz 10-15 min. Tad sadala trijās daļās,izveltnē,liek uz pannas un cep 200-220grādos 20-25min.
  2. Krēms;
  3. sviestu saputo pievieno kondensēto pienu ,vaniļas cukuru,visu kārtīgi saputo.iegūto masu smērē starp kārtām.

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes