Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kabaču - pankūku kārtojums

2006. gada 17. augusts
Foto: Anita Akmentiņa
Pagatavošana
1 min
1. Izvēlās nelielu kabacīti, kuram miza mīksata un sēklas nav jāizņem. Kabaci sagriež gabaliņos. Sīpolu sagriež ripuļos, eļļā sacep,pievieno kabacim un katliņā maisot sutina. Ūdeni jāpielej tikai tik daudz, lai nepiedegtu, jo no kabača atdalīsies sula. Bez tam gala produktam ir jābūt biezeņveidīgam, tāpēc pēc iespējas vairāk ir jāiztvaicē šķidrums.Sautēšanas beigās pēc garšas pievieno tomātu pastu, sāli un labi daudz sīki sagrieztu zaļumu.
2. No miltiem,piena, 3 olām un šķipsniņas sāls pagatavo plāno pankūku mīklu. Cep pankūkas, liek kārtās( cik katrs vēlās) un starp katru kārtu ieziež sagatavoto kabaču biezeni. Rezultātā iznāk tāda kā neliela tortīte, kuru ar asu nazi var sagriezt skaistos gabaliņos.
3. Ēdot var papildināt ar skābo krējumu vai majonēzi.
Uz augšu