Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Rencēnu salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 paredzēts septiņām 0,5 l burkām
  • Gurķi
  • Sīpoli (pēc izvēles)
  • 5 glāzes ūdens
  • 1 glāze cukurs
  • 1 glāze etiķis 9%
  • ½ glāze eļla
  • 2 ēdamkarotes sāls
  • Garšvielas pēc katra gaumes (pipari, dilles, laurlapas)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Nemizotus neliela izmēra gurķīšus sagriež ripiņās, sagriež sīpolus ripiņās, kopā ar garšvielām pilda sterilās burkās.
  2. Ūdeni, cukuru, sāli eļļu uzvāra, pielej etiķi un lej burkās uz gurķiem.
  3. Pasterizē 5 minūtes 80 grādos (pēc Celsija), aizvalcē un atdzesē uz vāciņiem (burkas "kājām gaisā").

Konservējumi

Jaunākās receptes