Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Befstroganovs no teļa gaļas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 Teļa mīkstums (bez cipslām un taukiem)0,5 kg
  • Sīpols
  • Baravikas (var aizstāt ar šampinjoniem) kādus 200 g
  • Sviests 50 g
  • Baltais vīns (kāds ir) 150 ml
  • Salds ķrējums 1 gl
  • Milti 2 ēdk
  • Sāls, pipari,svaigs timiāns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu nomazgāju,nosusinu un sagriežu tievās strēmelītēs.Apkaisu ar sāli, pipariem un apviļāju miltos.Sīpolu un sēnes jāsagriež skaistos kubiņos.
  2. Visu sabrūninu karstā sviestā uz pannas.Gaļu ņemu laukā,pieleju vīnu un sēnes un sīpolus nedaudz pavāru.Tad pieleju saldo kējumu.Pielieku garšvielas un dažas timiāna lapiņas.Gaļu salieku atpakaļ un pavisam lēni vēl pasautēju.Uzvārīt vairs nevajag.
  3. Pasniedzu ar vārītu kartupeļu plāceņa gabaliņiem.Iepriekš novārītiem,sarīvētiem un uz pannas saceptiem plācenī no abām pusēm.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes