Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Befstroganovs no teļa gaļas

2006. gada 14. augusts
Foto: Signa Grase
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu nomazgāju,nosusinu un sagriežu tievās strēmelītēs.Apkaisu ar sāli, pipariem un apviļāju miltos.Sīpolu un sēnes jāsagriež skaistos kubiņos.
2. Visu sabrūninu karstā sviestā uz pannas.Gaļu ņemu laukā,pieleju vīnu un sēnes un sīpolus nedaudz pavāru.Tad pieleju saldo kējumu.Pielieku garšvielas un dažas timiāna lapiņas.Gaļu salieku atpakaļ un pavisam lēni vēl pasautēju.Uzvārīt vairs nevajag.
3. Pasniedzu ar vārītu kartupeļu plāceņa gabaliņiem.Iepriekš novārītiem,sarīvētiem un uz pannas saceptiem plācenī no abām pusēm.
Uz augšu