Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Mājas viegli pagatavojama pica

2006. gada 14. augusts
Foto: Inga Platā
Pagatavošana
1 min
1. Noliek mīku, lai tā uzrūgst. Pa to laiku apcep sīpoliņus, lai iegūst vieglu brūnganu nokrāsu. Sēnes sagriež smalkos gabaliņos. Atsevišķā traukā sarīvē sieru.
2. Kad mīkla ir gatava to izklāj pa pannu, pirms tam ielejot nedaudz eļļu. Uz visu mīklu liek ripiņās sagrieztu desu. Desu pārkaisa ar sēnēm un sīpoliem, tad to visu apkaisa ar sieru un sieram pa virsu nedaudz papilina kečupu. Liek cepties cepeškrāsni. Kad mīkla ir palikusi brūngana un siers ir izkusis ņem āra. Labu apetīti!!!
Uz augšu