Sākums > Receptes > Zupas

Bagātīgā pupiņu zupa

2006. gada 14. augusts
Foto: Signa Grase
Pagatavošana
1 min
1. Pupiņas vakarā iemērcu.
2. Noleju ūdeni un lieku buljonā,uzvāru.Pievienoju liellopa gaļu,vistas stilbu un sīpolu kurā saspraužu lauru lapu,krustnagliņas.Sālu un pieberu piparus.
3. Visu lēnām sutinu 1,5 stundas.
4. Kad pagājušas min 40,pielieku dārzeņus,kartupeļu kubiņus.Pagaršoju un vēl sālu un lieku garšas ja vajag.
5. Kad gaļa gatava to sagriežu gabaliņos.
6. Gatavu pārkaisu ar sasmalcinātiem zaļumiem un dažām ķiploka daiviņām.
7. Katru porciju pasniedzot vēl pārkaisu ar rīvētu sieru.
Uz augšu