Komentāri
6
Jaunākie
Vecākie
Receptē teikts citronskābe, taču sastāvdaļās nekur nav minēts- citronskābe!....
Vērtējums
Atbildēt
Ar to pārliešanu pilnīgs murgs- tikai rokas var applaucēt. Tāda laistīšanās, ka daudz vieglāk ielikt to burku un sterilizēt mierīgā garā.
Vērtējums
Atbildēt
Es marinēju ari ar divreizēju pārliešanu, tikai etiķi lieku 7 ēd. karotes sāli 2 un cukuru 3.jo manai ģimenei nepatīg ļoti asi . Šie ir kraukšķigi un garšigi.Uzglabājas ļoti labi .
Vērtējums
Atbildēt
Es marinēju ari ar divreizēju pārliešanu, tikai etiķi lieku 7 ēd. karotes sāli 2 un cukuru 3.jo manai ģimenei nepatīg ļoti asi . Šie ir kraukšķigi un garšigi.Uzglabājas ļoti labi .
Vērtējums
Atbildēt
Gurķus leju 3x tomēr, jo ar 1. reizi viņi pat sasilt nedabū , bet izmantoju 2x vienu un to pašu ūdeni, kas vairs nav ilgi jākarsē , līdz uzvārās. Zem segas līdz rītam, reizēm izsautējas, man, nemākulei !
Vērtējums
Atbildēt
Pilnīgi pietiek ar 2 pārliešanām. Vienu reizi verdošu ūdeni, vāku visrsū bez ( aizskrūvešanas)- lai pastāv, kādu nepilnu stundiņu, pēc tam to pašu šķidrumu lej kopā katlā, uzvāra marinādi , lej virsū tām pašām burkā, vāko burku ciet un tad vismaz uz nakti liek virsū pabiezu segu, ...izkarsēsies paši un stāv ļoti labi, tā taisu jau daudzus gadus.
Vērtējums
Atbildēt