Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
6
Jaunākie Vecākie
A
Agnese Rapa (Pētersone)
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Receptē teikts citronskābe, taču sastāvdaļās nekur nav minēts- citronskābe!....
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sidza
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ar to pārliešanu pilnīgs murgs- tikai rokas var applaucēt. Tāda laistīšanās, ka daudz vieglāk ielikt to burku un sterilizēt mierīgā garā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lilija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es marinēju ari ar divreizēju pārliešanu, tikai etiķi lieku 7 ēd. karotes sāli 2 un cukuru 3.jo manai ģimenei nepatīg ļoti asi . Šie ir kraukšķigi un garšigi.Uzglabājas ļoti labi .
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lilija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es marinēju ari ar divreizēju pārliešanu, tikai etiķi lieku 7 ēd. karotes sāli 2 un cukuru 3.jo manai ģimenei nepatīg ļoti asi . Šie ir kraukšķigi un garšigi.Uzglabājas ļoti labi .
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gurķus leju 3x tomēr, jo ar 1. reizi viņi pat sasilt nedabū , bet izmantoju 2x vienu un to pašu ūdeni, kas vairs nav ilgi jākarsē , līdz uzvārās. Zem segas līdz rītam, reizēm izsautējas, man, nemākulei !
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
saule
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pilnīgi pietiek ar 2 pārliešanām. Vienu reizi verdošu ūdeni, vāku visrsū bez ( aizskrūvešanas)- lai pastāv, kādu nepilnu stundiņu, pēc tam to pašu šķidrumu lej kopā katlā, uzvāra marinādi , lej virsū tām pašām burkā, vāko burku ciet un tad vismaz uz nakti liek virsū pabiezu segu, ...izkarsēsies paši un stāv ļoti labi, tā taisu jau daudzus gadus.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes