Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Medus apelsīnu vista

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 vistas filejas (āda un kauli noņemti)
  • 2 ēd.k. augu eļļas
  • 450 ml apelsīnu sulas
  • 75 ml medus
  • 3 pilienus (vai vairāk) asas piparu mērces (Tabasco)
  • 2 ēd.k. sarīvētas svaigas ingvera saknes
  • 1 ēd.k. kartupeļu cietes
  • 75 ml ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Apelsīnu nomizo, sagriež šķēlēs.
  2. Filejas sagriež pusotra centimetra kubiciņos.Sakarsē vokā eļļu, maisot cep gaļu apmēram četras minūtes.
  3. Pievieno apelsīnu sulu, medu, piparu mērci, ingveru un sāli pēc garšas.
  4. Vāra uz lēna uguns desmit minūtes.
  5. Sajauc cieti ar ūdeni un pievieno vokā,
  6. maisot, līdz ēdiens sabiezē, apmēram minūti.
  7. Iejauc apelsīnu šķēles.
  8. Pasniedz karstu ar rīsiem.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes