Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 2 olas
  • Glāze kefīra
  • Pustējk. sodas
  • Gl. cukura
  • 2 gl. miltu
  • Pildījums
  • 1 kg ābolu
  • 200 g skāba krējuma
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas ar cukuru saputo, pievieno izsijātus miltus, kefīru un sodu.
  2. Ar taukvielām ieziestā formā liek kārtu ar sagrieztiem āboliem, pārlej ar sagatavoto mīklu, virsū atkal liek ābolu kārtu.
  3. Pārkaisa ar cukuru, pārziež ar plānu kārtu skābā krējuma.
  4. Cep aptuveni 20 minūtes (gatavības pakāpi pārbauda ar koka irbulīti).
  5. Ābolu vietā var ņemt rabarberus, bumbierus vai pat biezpienu.

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes