Ābolu zapte (lētā)

Ābolu zapte (lētā)
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 5 kg nomizotu ābolu (vēlam antonovka vai rudens dzidrie)
  • 2 kg cukura

Pagatavošana

720 min.
  1. Nomizotus, gabaliņos sagrieztus ābolus pārkaisa ar 2 kg cukura un atstāj uz nakti ievilkties.
  2. No rīta liek vārīties. Brīdī, kad sāk vārīties, vāra vēl 10 minūtes. Karstu pilda burciņās.

    Lai labi garšo!
    No rīta liek vārīties. Brīdī, kad sāk vārīties, vāra vēl 10...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Natālija 2014. gada 1. oktobris 09:46
Stāv arī ziemā? Jeb tas vairāk kā ātri ēdamais? Dzīvoju dzīvoklī bez pagraba man svarīgi lai kārtīgi sagatavots.
ankis 2009. gada 11. augusts 13:59
VAR VĀRĪT PĒC PĀRIS STUNDĀM ,NAV JĀGAIDA LĪDZ RĪTAM

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi