Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rīsu beizputra ķirbī

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ķirbis
  • 1 gl rīsu
  • 5 gl rozīņu un žāvētu aprikožu
  • 2 ēdk medus
  • Nedaudz piena vai saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nelielam ķirbim nogriž virspusi. Ar karoti rūpīgi izgrebj sienas.
  2. Iegūtā podiņā ieber 1 gl labi noskalotu rīsu, un pus glāzi rozīņu un žāvētas aprikozes.
  3. Samaisa, uzliek "vāciņu" un liek labi sakarsētā cepeškrāsnī. Cepšanas procesā pievieno neadudz pienai vai saldā krējuma. ūdeni liet nevajag, pietiks ar ķirbja sulu. Gatavošanas beigās ielej 2 ēdk medus.
  4. Pasniedz podiņā.

Deserti

Jaunākās receptes