Vistas filejas voks ar dārzeņiem

Vistas filejas voks ar dārzeņiem
Foto: Depositphotos.com
Svarīgi - dārzeņus nevajag pārcept, jo tad visi garšo vienādi. Katram dārzenim jāsaglabā sava struktūra un garša. Šis ēdiens ir jāgatavo VOK pannā,tā vispirms ir stipri jāuzkarsē.

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 2 cukini
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 sīpols
  • 2 burkāni
  • Sāls
  • Kajenas pipari
  • Ļoti minimāli cukurs
  • Eļļa
  • Sezama sēklas
  • Rīsi pasniegšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Visas sastāvdaļas sagriež sev tīkamos gabalos. Paralēli izvāra gatavus rīsus.
  2. Uzkarsē nedaudz eļļas, pievieno vistas fileju (labāk to uzreiz apbērt ar garšvielām, lai gaļa piesūcas).
  3. Kad vista sāk palikt gaiša, uzreiz jāpievieno klāt sīpols ar burkānu.
  4. Kad sāk tie apbrūnināties, tad pievieno papriku un cukini, straujāk visu kopā apcep un uzliek vāku, lai pasūt apmēram 3 minūtes. Gatavam uzber mazliet sezama sēklas.
    Pasniedz ar rīsiem.

    Labu apetīti!
    Kad sāk tie apbrūnināties, tad pievieno papriku un cukini, s...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi