Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas filejas voks ar dārzeņiem

Vistas filejas voks ar dārzeņiem

FOTO: Depositphotos.com

Svarīgi - dārzeņus nevajag pārcept, jo tad visi garšo vienādi. Katram dārzenim jāsaglabā sava struktūra un garša. Šis ēdiens ir jāgatavo VOK pannā,tā vispirms ir stipri jāuzkarsē.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 2 cukini
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 sīpols
  • 2 burkāni
  • Sāls
  • Kajenas pipari
  • Ļoti minimāli cukurs
  • Eļļa
  • Sezama sēklas
  • Rīsi pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Visas sastāvdaļas sagriež sev tīkamos gabalos. Paralēli izvāra gatavus rīsus.
  2. Uzkarsē nedaudz eļļas, pievieno vistas fileju (labāk to uzreiz apbērt ar garšvielām, lai gaļa piesūcas).
  3. Kad vista sāk palikt gaiša, uzreiz jāpievieno klāt sīpols ar burkānu.
  4. Kad sāk tie apbrūnināties, tad pievieno papriku un cukini, straujāk visu kopā apcep un uzliek vāku, lai pasūt apmēram 3 minūtes. Gatavam uzber mazliet sezama sēklas.
    Pasniedz ar rīsiem.

    Labu apetīti!
    Kad sāk tie apbrūnināties, tad pievieno papriku un cukini, s...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas