Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas filejas voks ar dārzeņiem

2006. gada 7. augusts
Foto: Depositphotos.com
Svarīgi - dārzeņus nevajag pārcept, jo tad visi garšo vienādi. Katram dārzenim jāsaglabā sava struktūra un garša. Šis ēdiens ir jāgatavo VOK pannā,tā vispirms ir stipri jāuzkarsē.
Pagatavošana
40 min
1. Visas sastāvdaļas sagriež sev tīkamos gabalos. Paralēli izvāra gatavus rīsus.
2. Uzkarsē nedaudz eļļas, pievieno vistas fileju (labāk to uzreiz apbērt ar garšvielām, lai gaļa piesūcas).
3. Kad vista sāk palikt gaiša, uzreiz jāpievieno klāt sīpols ar burkānu.
4. Kad sāk tie apbrūnināties, tad pievieno papriku un cukini, straujāk visu kopā apcep un uzliek vāku, lai pasūt apmēram 3 minūtes. Gatavam uzber mazliet sezama sēklas.
Pasniedz ar rīsiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu