Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Negatavu bumbieru kompots

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Negatavi bumbieri
  • Uz vienu litru ūdens jāņem
  • 100 -200 g cukurs
  • 1 -2 g citronskābe
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ja gadās ķibele un jūsu rīcībā nonāk negatavi bumnieri, noderēs šī recepte!
  2. Cietus negatavus un veselus bumbierus saliek iekšā 3 l burkās (burkai jābūt pilnai), tad tos divas reizes pārlej un nolej ar verdošu ūdeni (ļauj kādu brīdi pastāvēt - kamēr ūdens sāk atdzist), trešajā reizē šim ūdenim pievieno cukuru (100-200 g uz litru ūdens) un citronskābi (1-2 g uz litru ūdens), uzvāra un pārlej bumbieriem. Uzreiz aizvāko.
  3. Sanāk garšīgi un kraukšķīgi bumbieri, ko var griezt saldajā ēdienā vai grauzt tāpat.

Konservējumi

Jaunākās receptes