Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Pildīti āboli "baltija"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Sīrups (1l ūdens + 1 gl cukura)
  • Želeja
  • Krēms ( sviests+ vārīts iebiezināts piens)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. ābolus nomizo, pārgiež uz pusēm, izgriež serdi un sīrupā novāra mīkstus. Vēro, lai neizjūk. Atdzesē. Vidū liek kubiciņos sagrieztu krāsaino želeju an ar konditorijas šļirci virsū uzspiež krēmu.
  2. Uz šķivja sardupina atlikušos želejas kubiciņus, ābolus pārkaisa ar rīvētu šokolādi un baltām kokosu skaidiņām. starp āboliem var izkārtot mandarīna šķēlītes vai arī citus augļus un ogas.

Deserti

Jaunākās receptes