Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Pankūkas "baletdejotājas brīvdienas"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Milti
  • Olas piens
  • Krējuma krēms
  • Ķirši savā sulā
  • Saldais biezpiens
  • Magones
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. No miltiem, olām un piena izcep parastās plānās pankūkas. Katru viegli pārziež ar krējuma krēmu. Uz pankūkas malas liek ķiršus savā sulā (nokāstus), ietin, bet ne līdz galam. Tad daļu pankūkas pārziež ar saldo biezpienu (biezpienu samaļ gaļas mašīnā, pievieno cukuru, vaniļu, visu rūpīgi samaisa), atkal ietin.
  2. Atlikušo pankūkas daļu pārziež ar magonēm (iztvaicētām un saberztām ar cukuru) un satin pankūku līdz galam.
  3. Pankūkas izkārto uz šķīvja, sagriež slīpās šķēlēs (rombiņos), virsū pārlej ar krējuma krēmu.

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes