Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Kāpostu pīrāks

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kāposti
  • Milti
  • 1 /3 paciņas rauga (30gr)
  • 1 tējk cukura
  • 1 gl remdena piena
  • 1 ola
  • ¼ gl augu eļļas
  • Sāls un cukurs pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Raugu pārlej ar siltu ūdeni, pievieno 1 tējk cukura un noliek siltumā. Kad nedaudz uzrūgst, to sajauc ar glāzi remdena piena, olu un augu eļļas. Sāli un cukuru pievieno pēc garšas.
  2. Miltus pievieno tik daudz, lai mīkla veidojas tāda kā biezām pankūkāmdomāta. Atstāj siltumā. Pa to laiku pannā sasautēkāpostus. Kad mīkla būs pacēlusies tieši līdz pusei, to lej ieļļotā pannā, virsū uzmanīgi iskārto kāpostus, pārlej ar atlikušo mīklu un cep cepeškrāsnī gatavu.

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes